Zo mega blij

Eindelijk mag het dan naar buiten toe.

Ik weet het nog als de dag van gisteren dat ik op 15 november een mail kreeg van de eigenaar van De Witte Hoeve in Venray. Ik lag in het ziekenhuis en mijn hart maakte bij het openen van de mail echt een sprongetje. Ik ben jaren geleden daar op een beurs geweest zelf als bezoeker en dacht toen nog als ik hier later toch ooit een beurs mag gaan organiseren dat is toch wel een droom.

En deze droom word dus werkelijkheid.  Want op 22 april zal LiKraLi  daar haar eerste beurs gaan neerzetten.  Erg spannend natuurlijk maar enorm leuk en een mooie uitdaging.

We hopen daar een beurs neer te gaan zetten zoals spiritualiteit bedoeld is net zoals we in Tegelen al een aantal beurzen neergezet hebben.

Lijkt me gezellig om jullie daar ook weer te ontmoeten.