Nieuws

beurs in Venray

We mogen weer!!! en daar zijn we dan ook enorm blij mee want de eerste zondag van November komt er weer aan . En dat betekent….. Juist ja onze beurs in Venray.

Ik ben dan ook enorm blij dat De Witte Hoeve een doorstroomlokatie is. ( de horeca is wel anders als normaal) Maar dat heeft als voordeel dat we voor iedereen toegankelijk zijn . Dus iedereen die geen klachten heeft is welkom .

Zet alvast vast in u agenda 7 november van 11.00 tot 17.00 uur .

We zien u dan toch ook (weer).

corona update

Helaas hebben we ook de beurs van 26 september moeten cancelen ivm het coronabeleid.  Ik wil niet meewerken aan een test maatschappij. Dit gaat voor mij een stap te ver. Zolang het nodig is dat mensen moeten aantonen dat ze gezond zijn zullen er even geen beurzen georganiseerd worden. 

Met pijn in mijn hart schrijf ik dit nu maar ik ga zoeken naar oplossingen !

Hopelijk zien we u op een van onze beurzen als we weer voor iedereen toegankelijk zijn. 

Veel LiKraLi gewenst!

De nieuwe cursussen gaan weer starten

Wat hebben sommige lang moeten wachten maar eindelijk is het weer zover de nieuwe cursussen gaan weer starten.

Hoe fijn is dat na een tijd van lockdown , van stress en spanningen rondom alles wat gaande is even weer bij jezelf en je ontwikkeling stil te staan.

Voor opga

spiritueel centrum LiKrali en corona

Hallo allemaal ,

Op dit moment is Nederland nog steeds in de ban van het coronavirus. Ook voor onze organisaties heeft dit de nodige concequenties. We moeten ons natuurlijk aan de regels van de overheid houden en dat houd in dat het organiseren van beurzen op dit moment niet mogelijk zijn zoals LiKraLi deze voor ogen heeft. De anderhalve meter haalt voor ons juist het intieme en knusse eruit. Om dan nog maar niet te spreken over looprichtingen of werken achter plexiglas. Dit zorgt niet alleen in fysieke afstand maar ook in afstand van mens naar mens en daar willen we niet in mee gaan. Tot nader bericht zijn dan ook onze beurzen gecanceld en hopen we zo spoedig mogelijk met het nieuws te komen dat deze door gaan.

Zo gaan onze openbare avonden nog wel door. Maar ook hier hebben we een beperking van max. 30 mensen in de zaal. We vragen u dan ook om van te voren aan te melden en de corona regels in acht te nemen. Bij klachten aub thuis blijven. De aanmeldingen gaan op volgorde van het binnen komen en vol is vol helaas. Ook dit gaat ten koste van de spontaniteit daar zijn we ons echt wel van bewust maar wij willen als organisatie niet het risico lopen van besmettingshaard te zijn. Hopelijk daarvoor u begrip.

We gaan weer beginnen

Wat een fijn gevoel we gaan nl weer beginnen met de openbare avonden. As donderdag zal de eerste weer zijn. Voor deze avond hebben we Petroesjka Splint uitgenodigd. Zij is eigenaresse van haar heksenschool.

Ze komt ons deze avond vertellen hoe de heks van nu eruit ziet wat is fabel en wat doen heksen nu echt.

Tuurlijk wil zij ook graag u vragen rondom het onderwerp beantwoorden en laat ze zien waar de heksenopleiding over gaat.

ik heb zo’n zin in deze avond. Hopelijk u ook.

Daarnaast starten ook weer de cursussen van LiKraLi dus mocht u nog deel willen nemen meld u dan nog snel aan. op dit moment zijn er nog maar een paar plekjes vrij.

En als laatste zijn we op de achtergrond druk bezig met de nieuwe website . Deze is ondertussen wat verouderd en we gaan graag met de tijd mee. Dus binnenkort de lancering van de nieuwe site.

Zo zie je maar LiKraLi heeft niet stil gezeten in deze rare periode.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel ergens bij een of andere activiteit.

mvg Team LiKraLi

Belangrijke mededeling:

De openbare avond die voor vanavond gepland staat zal door onvoorziene omstandigheden afgelast worden. Helaas kom hierdoor deze avond ook te vervallen. Onze eerst volgende activiteit is de beurs in roermond op 22 maart daar bent u natuurlijk van harte welkom. Mocht u mensen kennen die de openbare avonden ook wel eens bezoekt wijs ze even op deze anulering. Hopelijk staat er niemand vanavond voor een gesloten deur.

Mijn excuses voor evt. ontstane ongemakken.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Wijziging in het programma van de openbare avond:

Even een belangrijke mededeling ivm de openbare avond LiKraLi van 06- 02-2020 Ronald ter Heegde zou deze avond komen invullen. Helaas is Ronald ziek geworden en kan dus niet komen.

We hebben een waardige vervanger gevonden en mogen jullie melden dat Marcel Vrugt morgen komt om voor ons foto’s en voorwerpen te lezen dus deze mag u mee nemen.

We wensen Ronald heel veel beterschap! en Marcel heel veel succes

zou u dit om zoveel mogelijk mensen te bereiken willen delen aub.

spirituele avond

Spirituele avond

Donderdag 2 mei 2019

20.00u tot ca. 22.15u

De zaal is open vanaf 19.45u

Café zaal de Witte nachtegaalstraat 78 in Tegelen

Georganiseerd door LiKraLi

Deze avond zal worden ingevuld worden door:

KEIMPE  ZWART

Binnen Nederland en Belgie is Keimpe een bekend medium. Hij weet op een nuchtere manier heel makkelijk tot de kern te komen. Deze avond maakt Keimpe gebruik van foto’s dus mag u ieder een foto meebrengen en deze voor op de tafel plaatsen. Mocht de persoon op de foto nog in leven zijn dan uiteraard toestemming vragen om de foto te mogen gebruiken hiervoor. Als het een foto van een overledene betreft, huisdier  of jezelf is dit uiteraard niet nodig.

Entree voor deze avond is 5,00 euro p.p.

Bij openbare avonden is het niet vanzelfsprekend dat ook iedereen een individuele boodschap krijgt. Dit is afhankelijk van meerdere factoren.

U bent van harte welkom.

Veel  LiKraLi gewenst (licht, kracht en liefde),

namens Leonie Gerrits  www.likrali.com

de openbare avond van 4 april 2019

Donderdag avond 4 april een nieuwe openbare spirituele avond.

Deze avond is Ronald ter Heegde bij ons te gast.
Ronald gaat ons deze avond meenemen in een avond die in het teken staat van Sanmeigaku dit is een oosterse Natuurleer waarin aan de hand van de 5 elementen en de 12 chines dierenriemtekens, een compleet karakter uitgelegd word. Hoe sta je in het leven? Hoe ga je met andere mensen om? waar liggen je blokkades ? Al deze vragen kunnen deze avond aan bod komen. Het beloofd een interssante avond te worden, vol van persoonlijke inzichten. Alles te leren in je eigen levensveld, welke word gemaakt vanuit je geboortedatum.

Uit eigen ervaring weet ik dat je dit nauwelijks uit kunt leggen maar juist eens een keer moet kijken en ondergaan om hiervan de waarde te kunnen ervaren.
Ronald is een van de weinige in Nederland die zich hier mee bezig houd. Dus laat deze unieke kans om voor 5 euro eens kennis ermee te maken niet aan u voorbij gaan.

We ont- moeten u graag deze avond.
Namens leonie
Veel LiKraLi gewenst.