Individueel consult

Het individueel consult is geschikt voor mensen die even een 1 op 1 gesprek nodig hebben.
Dit kan allerlei uiteenlopende redenen hebben. We gaan dan kijken waar de problematiek of vraag ligt. Dit kan evt. aan de hand van de encaustic tekeningen ter ondersteuning. (vaak maken de tekeningen dingen ook inzichtelijk voor een persoon vandaar dat ik die graag gebruik)
Ook houden mensen er zo iets tastbaars aan over wat hun beter herinnert aan de dingen die aan bod zijn gekomen.

Tijdens een consult zal ik kijken waar zitten er scheurtjes in je fundament en wat kunnen we eraan doen om deze te repareren. Zodat je zelf weer kunt bouwen aan een stabielere, stevige toekomst. Is even in beeldspraak weer gegeven maar vaak maakt wel duidelijk hoe ik te werk ga.

Het is echt de bedoeling dat je zelf dingen oplost. Ik kan zaken aandragen maar kan de dingen helaas niet voor je oplossen. Dit zul je zelf moeten gaan aanpakken. Als ik dat zou kunnen zou er n.l. wereldvrede zijn en was de rassenhaat van de aardbodem verdwenen. En was een ieder gelijk met zijn eigen unieke zijn en zijn kwaliteiten.

Hiermee bedoel ik dat ik niet toveren kan (gelukkig maar)  maar kan wel dingen inzichtelijk maken en daarbij tips en adviezen geven hoe je ermee om kunt gaan maar de keuze ligt altijd bij jezelf wat je ermee gaat doen. Daarbij kan ik ook altijd n.a.v. een consult je foto evt. behandelen om zo wat te ondersteunen in het proces.

Voor meer informatie over een individueel consult, Klik hier