Beurs informatie

 

De beurzen zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met vele facetten van spiritualiteit. We proberen een sfeer van gemoedelijkheid en liefde naar onze bezoekers over te brengen. Degene die op zoek zijn naar antwoorden, bevestigingen of nieuwsgierig zijn  proberen we met ons team van collega’s dat stukje te geven waar ze naar op zoek zijn. Eerlijkheid en respect staan op onze beurzen hoog in het vaandel. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk voor ons.

Achter de schermen zijn we met meerdere al druk doende voor onze volgende beurs.  Op 27 januari 2019 hebben we nl onze zevende beurs gepland staan bij De Witte in Tegelen. Daar hadden we al eerder mooie en succesvolle beurzen georganiseerd. We zullen met een 17-tal collega’s deze dag voor jullie gaan invullen met Licht , kracht en liefde. Als het goed is gaat Venray onze grote beurs worden en Tegelen blijft onze kleine knusse beurs.
Tegelen is ook door de lage bezoekers prijs uitermate geschikt voor mensen die kennis komen maken met een beurs en de Beurs in Venray is allemaal wat groter van opzet. Daarnaast zijn er nog plannen om richting Roermond te gaan. Maar eerst eens een rondreis maken op zoek naar een fijne lokatie dus tips zijn altijd welkom.

Voor meer beurs informatie over de eerstvolgende beurs klikt u hier:
Beurs in Venray op 14 april   2019

beurzen in 2019:
2 juni
22 september in Tegelen

14 april
3 november in Venray.

Zet de data alvast in jullie agenda dan mis je niets.
Hopelijk zien we u op een of alle beurzen.

Veel LiKraLi gewenst!