Beurs informatie

De beurzen zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met de vele facetten van spiritualiteit. We proberen een sfeer van gemoedelijkheid en liefde naar onze bezoekers over te brengen. Degene die op zoek zijn naar antwoorden, bevestiging of nieuwsgierig zijn proberen we met ons team van collega’s dat stukje te geven waar ze naar op zoek zijn. Eerlijkheid en respect staan op onze beurzen hoog in het vaandel. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk voor ons.

Er zijn vele mensen met verschillende trillingsniveau’s daarom bieden we een aanbod met ook verschillende  niveau spritueel werkenden.

Onze eerstvolgende beurs staat gepland op12 maart 2023 in De Vriendenkring in Steyl . Dit is onze kleine beurs waarbij we met gemiddeld 15 collega’s samen een mooie dag voor jullie neerzetten. Uiteraard in de sfeer die jullie van ons gewend zijn. Laagdrempelig, gezellig en met een gevarieerd aanbod.  Door de kleine opzet is dit voor onze bezoekers een thuiskomen in een beetje huiselijke sfeer. Er is deze dag ook aan de innerlijke mens gedacht en aan de bar verzorgen ze graag ( tegen Betaling) een kopje soep, een broodje en natuurlijk een drankje daarbij.

Klik hier voor meer informatie over de beurs van 3 september 2023.

Hopelijk zien we u op  onze beurzen want we zijn er voor u !

Veel LiKraLi gewenst!