Beurs informatie

 

De beurzen zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met de vele facetten van spiritualiteit. We proberen een sfeer van gemoedelijkheid en liefde naar onze bezoekers over te brengen. Degene die op zoek zijn naar antwoorden, bevestiging of nieuwsgierig zijn proberen we met ons team van collega’s dat stukje te geven waar ze naar op zoek zijn. Eerlijkheid en respect staan op onze beurzen hoog in het vaandel. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk voor ons.

Achter de schermen zijn we met meerdere al druk doende voor onze volgende beurs.  Op 22 September 2019 hebben we onze volgende beurs gepland staan bij De Witte in Tegelen. Daar hadden we al eerder mooie en succesvolle beurzen georganiseerd. We zullen met ongeveer een 17-tal collega’s deze dag voor jullie gaan invullen met Licht , kracht en liefde. Zoals het er nu naar uitziet blijft Venray onze grote beurs en Tegelen blijft onze kleine knusse beurs.
Tegelen is ook door de lage bezoekers prijs uitermate geschikt voor mensen die kennis komen maken met een beurs en de Beurs in Venray is allemaal wat groter van opzet. In Venray bieden we jullie ongeveer 50 mediums aan en diverse verkoopstands.
Daarnaast zijn er nog plannen om richting midden Limburg te gaan groeien met onze beurzen. Daarover vast snel meer!

Voor meer beurs informatie over de eerstvolgende beurs klikt u hier:
22 september in Tegelen

beurzen in 2019:
22 september in Tegelen
3 november in Venray.

Zet de data alvast in Uw agenda dan mis u niets.
Hopelijk zien we u op een van onze beurzen.

Veel LiKraLi gewenst!