Beurs informatie

De beurzen zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met de vele facetten van spiritualiteit. We proberen een sfeer van gemoedelijkheid en liefde naar onze bezoekers over te brengen. Degene die op zoek zijn naar antwoorden, bevestiging of nieuwsgierig zijn proberen we met ons team van collega’s dat stukje te geven waar ze naar op zoek zijn. Eerlijkheid en respect staan op onze beurzen hoog in het vaandel. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk voor ons.

Achter de schermen zijn we met meerdere al druk doende voor onze volgende beurs.  Op 5 April 2020 hebben we onze volgende beurs gepland staan bij De Witte Hoeve  in Venray . Daar hadden we al eerder mooie en succesvolle beurzen georganiseerd. We zullen met ongeveer een 55-tal collega’s deze dag voor jullie gaan invullen met Licht , kracht en liefde. Zoals het er nu naar uitziet blijft Venray onze grote beurs en Tegelen blijft onze kleine knusse beurs.
Tegelen is ook door de lage bezoekers prijs uitermate geschikt voor mensen die kennis komen maken met een beurs en de Beurs in Venray is allemaal wat groter van opzet. In Venray bieden we jullie ongeveer 50 mediums aan en diverse verkoopstands.
Daarnaast zijn we vanaf dit jaar ook te vinden bij de Orangerie in Roermond. Weer een nieuwe uitdaging vergelijkbaar met de opzet van venray.

Onze eerstvolgende beurs is op 22 maart op een super lokatie. Net zoals in Venray had ik hier nooit van durven dromen maar het word toch echt werkelijkheid. We gaan naar De Oranjerie in Roermond. Achter de schermen zijn we druk in de weer om alles neer te zetten zoals gasten van ons gewend zijn.

Voor meer beurs informatie over de eerstvolgende beurs klikt u hier:
22 maart in De Oranjerie in Roermond ( nieuwe Lokatie)

 Overige beurzen in 2020:

5 april in Venray

7 juni in Tegelen

20 september in Roermond

4 oktober in Tegelen

1 november in Venray

Zet de data alvast in Uw agenda dan mis u niets.
Hopelijk zien we u op een van onze beurzen.

Veel LiKraLi gewenst!