Openbare avonden

Eens per maand organiseert Likrali een openbare spirituele avond.

Deze avonden zijn  demonstraties. We nodigen telkens een ander persoon uit die de avond zal verzorgen en zijn of haar specialiteit zal laten zien of er over vertellen. Hierbij willen zoveel mogelijke verschillende disciplines binnen het spirituele aan bod laten komen zodat er voor ieder wat wils is.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken oa encaustic tekeningen, bloem lezingen, psychometrie, foto lezen maar ook aan andere dingen zoals bijvoorbeeld handlezen, klankschalen, sjamaan medicijns-wiel en ga zo maar door.

Iedereen kan en mag aansluiten. De avonden kosten 5,00 euro per persoon.
Heel soms komt het voor dat een avond iets duurder is. Dit komt bijvoorbeeld door meer onkosten bij het medium i.v.m. reis- of materiaal kosten. Dit zal echter bij de agenda vermeld staan als het onderwerp bekend is.
Het wil niet zeggen als men entree betaald dat men ook een reading krijgt. Dit is afhankelijk van de drukte op zo’n avond en hoe de gastspreker zijn of haar avond invult. We werken met de spirituele wereld en daarin bepaald niet het medium of gastspreker de weg. Deze word door de spirituele wereld bepaald.

Zet alvast de volgende data van 2023  in uw agenda:

9 januari, 13 februari, 13 maart, 3 april, 1 mei, 5 juni, 3 juli, 11 september, 2 october, 6 nov, 4 december

Deze avonden worden gehouden in Cafe Zaal de vriendenkring Arnoldus Janssenstraat 64  5935 BT Steyl. We zitten in de  zaal en deze is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Tevens zal de winkel van  Likrali  ook op deze avonden aanwezig zijn met verkoop van  wierook 2hands spirituele boeken en kaartendecks

Mocht je nog vragen hebben of een idee of tip hebben voor een leuke demonstratie vul dan onderstaand contact formulier even in.

klik hier  voor het programma van de openbare avonden