Openbare avond

 

Eens per maand komt er vanuit Likrali een openbare spirituele avond.

Deze avonden zijn  demonstraties . Diegene die hem geeft laat zijn of haar specialiteit zien.

Hierbij willen zoveel mogelijke verschillende disciplines binnen deze materie laten aan bod laten komen zodat er voor ieders wil wat komt.

Hierbij kun je bv denken aan mijn eigen kwaliteiten als encaustic tekeningen ,bloemen lezingen, psychometrie, foto lezen maar ook aan andere dingen zoals bv handlezen, klankschalen, sjamaan medicijnswiel of dergelijke avonden.

Iedereen kan dus  aansluiten.  De avonden kosten 5,00 euro per persoon (  De prijs  kan soms per avond verschillen doordat iemand meer onkosten heeft door bv reiskosten, of materiaal kosten, dit zal echter bij de agenda vermeld staan als het onderwerp bekend is). Het wil niet zeggen als men entree betaald dat men ook een reading krijgt. Dit is afhankelijk van de drukte op zo”n avond en hoe de gastspreker zijn of haar avond invult. We werken met de spirituele wereld en daarin bepaald niet het medium of gastspreker de weg deze word door de spirituele wereld bepaald.

Zet alvast de volgende data in uw agenda:

2019:  7mrt., 4 april, 2 mei, 27 juni, 19 sept.,17 okt.,14 nov. en 12 dec.

Omdat we met de openbare avonden in de grote zaal zitten van De Witte is deze ook toegankelijk voor mindervalide personen.

Tevens zal de winkel van Wij ik&jij ook op deze avonden aanwezig zijn met verkoop van edelstenen, encaustic spullen, wierook en 2hands spirituele boeken.

Mocht je nog vragen hebben of een advies hebben voor een leuke demonstratie vul dan onderstaand contact formulier even in.

klik hier  voor het programma van de openbare avonden