Cursussen en Workshops

Wij geven ook diverse cursussen en workshops bij LiKraLi.
Hieronder kunt U lezen wat er te vinden is aan aanbod.

Cursusaanbod:

  • Spirituele Ontwikkelingscursus.
  • Ontmoetingsavond/Gevorderdencursus.
  • Oosterse Natuurleer: Sanmeigaku gegeven door Ronald ter Heegde.

De spirituele ontwikkelingscursus.

Deze cursus is gericht op je eigen ontwikkeling. . Dat is een cursus van 10 avonden waarbij we de spirituele taal gaan leren kennen. Eerste twee lessen zullen in het teken staan van basis principes gedachtenkracht, Ja/ nee voelen, wat is van mij en wat van een ander. Daarna gaan we kleuren voelen wat betekenen de kleuren voor jou. Daarna mind mappen met plaatjes wat roepen plaatjes op en hoe kan ik dat vertalen. Daarnaast gaan we zelf aan de slag met verschillende tools zoals encaustic tekenen, bloemen lezen, psychometrie, intuïtief schilderen en duiden. Op deze manier ga je kijken en beleven wat bij je past en wat niet en vele komen er achter dat ze veel meer van alles in huis hebben als dat ze dachten. En dat is dan meteen mijn doel in de cursus groep. Iedereen bewust maken van hun eigen kracht en kunnen.

Deze cursus zal plaatsvinden op de woensdagavonden  van 19.30 uur tot ongeveer 22.00. BIj sommige onderwerpen kan dit nog wel eens uitlopen. De zaal is open vanaf 19.15 .
De kosten van deze cursus bedragen €150 en start in september.
Voor meer informatie over deze cursus kunt U contact met ons opnemen middels het contactformulier onder aan de pagina. Wilt U zich aanmelden dan kunt U dat via deze link doen: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

De  ontmoetingsavonden/gevorderdencursus.
Ik heb ervaren tijdens mijn eigen zoektocht naar spiritualiteit en mijn kwaliteiten en valkuilen dat ik veel van anderen en hun ervaringen heb mogen leren. Dit bracht mij dus ook tot dit aanbod binnen het centrum. Samen met gelijkgestemden werken aan een onderwerp of thema waar we dieper op in gaan  en waar we allerlei zaken met elkaar kunnen delen. Ook deze avonden zijn op de woensdag avond, eens in de 14 dagen. We komen 10 avonden samen. Deze groep blijft als het goed is steeds in beweging omdat de mensen die de ontwikkelingscursus hebben gedaan ook weer aan kunnen sluiten bij de start van een nieuwe cursus. Omdat ik het belangrijk vind dat er ook een groep gevormd word heb ik gekozen om dit niet openbaar te houden zodat we ook wat diepgaander en openlijk ervaringen kunnen delen.
De kosten van deze bijeenkomsten/cursus bedragen €150 en start in september.
Voor meer informatie verwijzen we U graag door naar ons contactformulier. Mocht U zich in willen schrijven dan kan dat via deze link: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

De Oosterse Natuurleer Sanmeigaku.

Wil jij deze methode ook leren en er mee leren werken?
Kom dan naar het 2-daagse seminar waar je alle facetten van deze natuurleer gaat leren én omzetten. Zodat je er zelf mee kunt werken en er zelf berekeningen mee kunt gaan maken.

De boeken voor de seminar en leer zijn te koop voor €110,-

Meer informatie over Sanmeigaku -Ronald ter Heegde vind je hier

Mocht U zich toch al in willen schrijven voor deze cursus dan kan dat via deze link: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

Workshops:

  • Encaustic avond
  • Edelstenen sieraden workshop. (In samenwerking met Wij ik&jij)

Mocht u zelf een groepje bij elkaar hebben die graag een workshop willen dan kan dit bij u thuis of op locatie. Voor vragen hierover of het inplannen van een avond kunt u onderstaand formulier invullen en dan neemt Leonie z.s.m. contact met u op.

Daarnaast wil ik u ook nog even graag attenderen er op dat wij openbare avonden hebben. Kijk hiervoor in het menu aan de linker kant op openbare avond. Daar word u uitgelegd wat er precies de bedoeling van is. Ook deze avonden worden gegeven in café zaal de witte te Tegelen.

Nieuwe cursussen  en workshops en openbare avonden komen ook bij nieuws te staan en in de agenda.

Voor vragen kunt U het onderstaande formulier invullen.