Cursussen en workshops

We zijn gestart bij Likrali  met cursussen en workshops.

Cursusaanbod:

  • ontwikkelingscursus
  • Ontmoetingsavond

Workshops:

  • Encaustic avond
  • Edelstenen sieraden workshop.(In samenwerking met Wij ik&jij)

De ontwikkelingscursus. Deze cursus is gericht op je eigen ontwikkeling. Tijdens de cursus van 10 avonden ( een per 14 dagen een avond) gaan we kennis maken met  oa meditatie, afsluiten en aarden, bloemen lezen, encaustic tekeningen maken en duiden, foto lezen, en nog een aantal andere onderwerpen. Ook proberen we binnen deze groep ruimte te maken voor eigen onderwerpen evt of inbrengen.

Deze cursus zal plaatsvinden op de woensdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 met nabespreking en evt. nakletsen beneden tot 22.30. Zaal open vanaf 19.15 gelegenheid om even wat te drinken en bij te kletsen. Deze word gegeven in café zaal de Witte te Tegelen.  Voor meer informatie over deze cursus neemt u contact op middels het contactformulier onder aan de pagina.

De  ontmoetingsavonden:  Ik heb ervaren tijdens mijn eigen zoektocht naar spiritualiteit en mijn kwaliteiten en valkuilen dat ik veel van andere ervaringen heb mogen leren. Dit bracht mij dus ook tot dit aanbod binnen het centrum. Samen met gelijkgestemden werken aan een onderwerp of thema waar we dieper op in gaan  en waar we allerlei zaken met elkaar kunnen delen. Ook deze avonden zijn op de woensdag avond, eens in de 14 dagen. En dan 10 avonden. Deze groep blijft als het goed is steeds in beweging omdat de mensen die de ontwikkelingscursus hebben gedaan ook weer aan kunnen sluiten bij de start van een nieuwe cursus.  Omdat ik het belangrijk vind dat er ook een groep gevormd word heb ik gekozen om dit niet openbaar te houden zodat we ook wat diepgaander en openlijk ervaringen kunnen delen.

Daarnaast wil ik u ook nog even graag wijzen op de openbare avonden die we hebben opgezet. Kijk hiervoor in het menu aan de linker kant op openbare avond. Daar word u uitgelegd wat er precies de bedoeling van is.

Mocht u zelf een groepje bij elkaar hebben die de graag een workshop willen kan dit ook altijd bij u thuis op locatie. Ook hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen en dan neemt Leonie contact met u op.

Nieuwe cursussen  en workshops en avonden komen ook bij nieuws te staan en in de agenda.

Ook deze avonden worden gegeven in café zaal de witte te Tegelen.

Voor vragen en/of aanmeldingen aub het onderstaande formulier invullen.