Cursussen en Workshops

Ik geef diverse cursussen en workshops bij LiKraLi.

Cursusaanbod

  • Spirituele ontwikkelingscursus
  • Vervolgcursus

Workshops

  • Encaustic avond
  • Edelstenen sieraden workshop (In samenwerking met Wij ik&jij)

De spirituele ontwikkelingscursus

Deze cursus is gericht op je eigen ontwikkeling. In totaal tien dagdelen ( 2,5-3 uur) maak je kennis met de universele spirituele energien.  Je leert je open te stellen en langzaam aan “de taal” te herkennen en te gebruiken. De eerste twee lessen zullen in het teken staan van basis principes. We gaan werken met gedachtenkracht, ja/ nee voelen, welke energie is van mij en welke energie is van een ander. Les 3 gaan we kleuren voelen, wat betekenen de kleuren voor jou. Doordat je zelf gaat voelen wat kleuren betekenen krijg je ook jouw eigen interpretaties van de kleuren. De les daarna leer je mind mappen. Aan de hand van plaatjes  ga je voelen wat deze jou willen vertellen. Hoe meer plaatjes je leert te duiden des te makkelijker het wordt om beelden om te gaan zetten in woorden. Daarnaast gaan we zelf aan de slag met verschillende tools zoals encaustic tekenen, bloemen lezen, psychometrie, intuïtief schilderen. Deze lessen gaan er vooral om dat durft uit te spreken wat je waarneemt. Op deze manier ga je ontdekken en beleven wat bij je past en wat niet . Je gaat ervaren dat er veel meer kwaliteiten aanwezig dan dan dat je had gedacht.  En dat is dan meteen mijn doel in de cursus groep. Iedereen bewust maken van hun eigen kracht en eigen kunnen. En dit ook uit te durven dragen.

Deze cursus zal plaatsvinden eens in de veertien dagen.
De kosten van deze cursus bedragen €175 en starten in het voor en najaar.
Voor meer informatie of voor je aanmelding kun je gebruik maken van volgend mail adres : leoniegerrits@likrali.com

De  vervolggroep:
Ik heb ervaren tijdens mijn eigen zoektocht naar spiritualiteit  dat ik veel van anderen en hun ervaringen heb mogen leren. Dit bracht mij dus ook tot dit aanbod binnen het centrum. Samen met gelijkgestemden werken aan een onderwerp of thema waar we dieper op in gaan  en waar we allerlei zaken met elkaar kunnen delen. Ook deze avonden zijn op de woensdag avond, eens in de 14 dagen. We komen 8 avonden samen. Deze groep blijft als het goed is steeds in beweging omdat de mensen die de ontwikkelingscursus hebben gedaan ook weer aan kunnen sluiten bij de start van een nieuwe cursus. Omdat ik het belangrijk vind dat er ook een groep gevormd word heb ik gekozen om dit niet openbaar te houden zodat we ook wat diepgaander en openlijk ervaringen kunnen delen.
De kosten van deze bijeenkomsten/cursus bedragen €150 en start in september/october
Voor meer informatie verwijzen we U graag door naar ons mailadres : leoniegerrits@likrali.com.  Mocht U zich in willen schrijven dan kan ook via dat mailadres.

Mocht u zelf een groepje bij elkaar hebben die graag een workshop willen dan kan dit bij u thuis of op locatie. Voor vragen hierover of het inplannen van een avond kunt u onderstaand formulier invullen en dan neemt Leonie z.s.m. contact met u op.

Daarnaast wil ik u ook nog even graag attenderen er op dat wij openbare avonden hebben. Kijk hiervoor in het menu aan de linker kant op openbare avond. Daar word u uitgelegd wat er precies de bedoeling van is.

Nieuwe cursussen  en workshops en openbare avonden komen ook bij nieuws te staan en in de agenda.

Voor vragen kunt U het onderstaande formulier invullen.