Cursussen en Workshops

Wij geven ook diverse cursussen en workshops bij LiKraLi.
Hieronder kunt U lezen wat er te vinden is aan aanbod.

Cursusaanbod:

  • Ontwikkelingscursus.
  • Ontmoetingsavond/Gevorderdencursus.
  • Basiscursus intuïtief mediumschap en omgaan met hooggevoeligheid door Keimpe Zwart.
  • Oosterse Natuurleer: Sanmeigaku gegeven door Ronald ter Heegde.

De ontwikkelingscursus.
Deze cursus is gericht op je eigen ontwikkeling. Tijdens deze cursus van 10 avonden (eens per 14 dagen een avond) gaan we kennis maken met  oa meditatie, afsluiten en aarden, bloemen lezen, encaustic tekeningen maken en duiden, foto lezen en nog een aantal andere onderwerpen. Ook proberen we binnen deze groep ruimte te maken voor eigen onderwerpen en eigen inbreng.

Deze cursus zal plaatsvinden op de woensdagavond in Cafe Zaal de Witte in Tegelen van 19.30 uur tot ongeveer 22.00. Daarna is er tot ong 22.30 uur de mogelijkheid om samen nog wat na te bespreken en kletsen. De zaal is open vanaf 19.15  met de gelegenheid om even wat te drinken.
De kosten van deze cursus bedragen €125 en start in september.
Voor meer informatie over deze cursus kunt U contact met ons opnemen middels het contactformulier onder aan de pagina. Wilt U zich aanmelden dan kunt U dat via deze link doen: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

De  ontmoetingsavonden/gevorderdencursus.
Ik heb ervaren tijdens mijn eigen zoektocht naar spiritualiteit en mijn kwaliteiten en valkuilen dat ik veel van anderen en hun ervaringen heb mogen leren. Dit bracht mij dus ook tot dit aanbod binnen het centrum. Samen met gelijkgestemden werken aan een onderwerp of thema waar we dieper op in gaan  en waar we allerlei zaken met elkaar kunnen delen. Ook deze avonden zijn op de woensdag avond, eens in de 14 dagen. We komen 10 avonden samen. Deze groep blijft als het goed is steeds in beweging omdat de mensen die de ontwikkelingscursus hebben gedaan ook weer aan kunnen sluiten bij de start van een nieuwe cursus. Omdat ik het belangrijk vind dat er ook een groep gevormd word heb ik gekozen om dit niet openbaar te houden zodat we ook wat diepgaander en openlijk ervaringen kunnen delen.
De kosten van deze bijeenkomsten/cursus bedragen €125 en start in september.
Voor meer informatie verwijzen we U graag door naar ons contactformulier. Mocht U zich in willen schrijven dan kan dat via deze link: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

Basiscursus intuïtief mediumschap en omgaan met Hooggevoeligheid.

Deze leerzame en gezellige cursus is niet alleen zeer geschikt voor hooggevoelige mensen die hier mee willen leren omgaan én werken. Maar ook zeker geschikt voor mensen die te maken hebben (gehad) met een burn-out.

De start van deze cursus is op 2 september 2019 en zal om de 14 dagen op maandagavond gegeven worden in Cafe Zaal de Witte in Tegelen.
De prijs van deze cursus zullen wij z.s.m. hier plaatsen maar zal zijn incl koffie of thee en cursusmateriaal.
Meer informatie over Keimpe Zwart vind je hier

Mocht U zich toch al in willen schrijven voor deze cursus dan kan dat via deze link: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

De Oosterse Natuurleer Sanmeigaku.

Wil jij deze methode ook leren en er mee leren werken?
Kom dan naar het 2-daagse seminar waar je alle facetten van deze natuurleer gaat leren én omzetten. Zodat je er zelf mee kunt werken en er zelf berekeningen mee kunt gaan maken.
het seminar wordt op 28 en 29 september gegeven in Cafe Zaal de Witte in Tegelen.

De kosten van deze 2-daagse seminar plaatsen wij hier z.s.m. maar zijn inclusief werkmap, koffie/thee en water (onbeperkt) lunch.
De boeken voor de seminar en leer zijn te koop voor €110,-

Meer informatie over Sanmeigaku -Ronald ter Heegde vind je hier

Mocht U zich toch al in willen schrijven voor deze cursus dan kan dat via deze link: http://likrali.nl/inschrijven-cursussen-2019/

Workshops:

  • Encaustic avond
  • Edelstenen sieraden workshop. (In samenwerking met Wij ik&jij)

Mocht u zelf een groepje bij elkaar hebben die graag een workshop willen dan kan dit bij u thuis of op locatie. Voor vragen hierover of het inplannen van een avond kunt u onderstaand formulier invullen en dan neemt Leonie z.s.m. contact met u op.

Daarnaast wil ik u ook nog even graag attenderen er op dat wij openbare avonden hebben. Kijk hiervoor in het menu aan de linker kant op openbare avond. Daar word u uitgelegd wat er precies de bedoeling van is. Ook deze avonden worden gegeven in café zaal de witte te Tegelen.

Nieuwe cursussen  en workshops en openbare avonden komen ook bij nieuws te staan en in de agenda.

Voor vragen kunt U het onderstaande formulier invullen.