Voorstellen

Leuk dat je even de moeite neemt om kennis met me te maken.

Mijn naam is Leonie Gerrits, ik ben 46 jaar jong en getrouwd met Mike Gerrits. Samen zijn wij de trotse ouders van drie prachtige kinderen: Jordy, Leanne en Kevin.

Naast mijn gezin, wat een heel belangrijk onderdeel van mijn leven is, heb ik na lang wikken en wegen mijn angsten overwonnen en mijn eigen spiritueel centrum opgericht. Vanuit mijn eigen leerschool en groei ben ik nu op een punt aangekomen om meer naar buiten te gaan treden met mijn gevoeligheid.
Met als resultaat een eigen spiritueel centrum en afhankelijk van de vraag en de groei zijn we in staat steeds verder te wandelen op ons levenspad.

Zoals ieder mens eigenlijk heb ik ook de nodige levenslessen mogen ontvangen waar ik niet altijd even blij mee was. Maar die lessen samen hebben mij gevormd zodat ik nu ben zoals ik ben. En ook dat ik kan wat ik nu kan.

En ook al was het soms zwaar, verdrietig en/of lastig om er doorheen te komen toch ben ik ze dankbaar dat ik ze heb mogen meemaken. Stukje bij beetje is mijn puzzel compleet geworden en mag ik nu aan een grotere beginnen.

Ik hoop dat jullie je ook zo vrij voelen om spiritueel te groeien.
Zijn er vragen stel ze gerust. Waar mogelijk beantwoord ik ze graag.