Spirituele beurs Bij De Witte Hoeve in Venray

 

22 APRIL 2018 Spirituele Beurs LiKraLi bij De witte Hoeve in Venray.

Afbeeldingsresultaat voor witte hoeve afbeeldingen

Van 11.00 uur tot 18.00 uur zijn we beschikbaar voor U.

Een beurs met verschillende disciplines op spiritueel en paranormaal gebied. Even thuiskomen in een sfeer waar liefde en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dit blijkt dan ook uit de lijst van mediums, paranormaal werkende en andere disciplines die deze dag samen komen om er een mooie dag samen van te maken.

Deze dag zijn er naast de diverse consulttafels ,massage en/of erergetische behandelingen ook een drietal lezingen Keimpe Zwart geeft een lezing over droomduidingen, Inge Hamers waarnemingen via Psychometrie ( het voelen van energie aan voorwerpen en foto’s) en Regina Florack helderziende waarnemingen met een kijk naar vorige levens. En de dag begint met een klankschalen concert van Audrey van den Heuvel . Ze heeft echter meer bij als alleen klankschalen ,kom de mooie soundhealing maar eens zelf ervaren. . Er is een workshop voor encaustic tekeningen dit zijn bijenwastekeningen ,( muv de lezing momenten)  dus kun je eens ervaren hoe leuk dat het is om te doen. Maak je eigen zielentekening maar eens met de encaustic.

Kortom wij zijn druk bezig om er voor u een fijne dag van te maken. Samen met 30 collega’s willen we u graag een beetje wegwijs maken in wat er allemaal mogelijk is op spiritueel / paranormaal gebied. (en dan is dit nog maar een kleine selectie uit vele mogelijkheden).

Om naar een overzicht te gaan van onze beurs deelnemers klikt u hier. 

de tijden van de lezingen zijn ook bekend:

11.45 to 12.15 uur soundhealing door Audrey van den Heuvel

13.00/ 13.30 uur  droomduidingen door Keimpe Zwart

14.45 / 15.15  uur  psychometrie door Inge Hamers

16.30  /17.00 uur Helderziende waarnemingen  vorige levens door Regina Florack

We ont (-)moeten u graag op deze dag.

Veel LiKraLi gewenst ( Licht , Kracht en Liefde) ,

Team LiKraLi