er zijn nog enkele plekken vrij voor de ontwikkelingscursus

Hallo allemaal,

6 september start een nieuwe ontwikkelingsgroep.

Bij LiKraLi word een ontwikkelingscursus gegeven waarin u langzaam aan de taal van de spirituele wereld gaat leren (her)kennen en daar mee om leert gaan.

Verschillende facetten komen aan bod zoals het omgaan met energieën, gedachten , het terug geven van gevoelens en emoties. Het uitkomen bij jezelf dm van korte meditatie en leren om vertalen van dat je voelt,ziet of ervaart.

Dit gebeurt met allerlei oefeningen en opdrachten. Zo gaan we zelf voelen wat kleuren voor je betekenen en wat plaatjes u kunnen aangeven. Je maakt dan een eigen symbolenboek waardoor het makkelijker word om de boodschappen te interpreteren.

Als we wat verder in de cursus zijn gaan we met de energie tools aan de slag zoals ik ze dan noem.

We gaan werken met encaustic tekeningen ,met het lezen van bloemen. We gaan foto’s leren lezen en voorwerpen.

Dit alles in uw eigen tempo en wat in u ontwikkeling past.

Ik ga u geen kunstjes leren van dit moet zo en dat moet zo maar ga u hoofdzakelijk leren voelen hoe u dat zelf kunt gaan voelen . Ik zeg altijd dat u eigen hierin blijven het belangrijkste is.

En wat fijn dat we daarin niet allemaal het zelfde zijn.

Het is een cursus waarin je ook aan jezelf werkt, waarin je inzicht krijgt en waarin je groeiprocessen in gaat.

Dit alles in een groepje van maximaal tien personen waarin u met elkaar aan de slag gaat. Ook leert de ervaring dat er hele mooie vriendschappen kunnen ontstaan omdat mensen u begrijpen, het niet gek vinden wat u voelt of denkt of ervaart.

De cursus word eens in de veertien dagen gegeven en in totaal 10 bijeenkomsten bij elkaar. Dit vind plaats in Tegelen bij Venlo.

De financiële investering zal 100 euro zijn waarbij de koffie thee en het water inbegrepen zit en uiteraard alle materialen die we gebruiken.

Alleen de avond van de bloemen lezing word u verzocht om een bloem mee te nemen deze komen dan nog voor u eigen rekening. Dit mag echter ook een bloem uit de tuin zijn hoor.

Uiteraard kunt u altijd nog informatie inwinnen mocht iets nog niet duidelijk zijn.

Dit kan via de mail : leoniegerrits@likrali.com.