Wij, ik en jij

Via Wij Ik & Jij kan ik jullie ook kennis laten maken met de edelstenen. Mijn man Mike heeft nl. zijn eigen zaak met edelstenen en mineralen.

Via hem kan ik zorgen voor een soort van thuisavond met allerlei edelstenen en mineralen maar ook voor een sieraden workshop met edelstenen.

Mike heeft als kleine jongen een enorme passie gekregen voor edelstenen. Met zijn ouders en broer gingen ze dan ook regelmatig naar Idar-oberstein in Duitsland op vakantie waar Mike als klein jochie grote schatten vond.( lees edelstenen).

Die passie is hij eigenlijk nooit meer kwijt geraakt en een aantal jaren geleden is hij dan ook weer met onze kids naar Idar geweest om hun te laten zien en ontdekken wat pap daar vond. Samen in de groeves of de beek zoeken naar edelstenen. Ook de jongens raakte helemaal in de ban.

Daar ontstond op dat moment het idee om er meer mee te gaan doen als onze tuin, woonkamer en overige huis te bekleden.

En daar is uiteindelijk Wij Ik & Jij uit ontstaan.

Mike is met zijn stenen te vinden in zijn eigen edelstenen huiskamer , bij ons thuis  maar ook op markten, beurzen en festivals, of voor een uniek avondje aan huis. Gezellig met een eigen groepje unieke sieraden maken.

En nu dan ook via Likrali te bereiken.

Om een beeld te krijgen wat er zoal te koop is kunt u op de fotopagina een aantal voorbeelden zien van zijn eigen edelstenen huiskamer. Deze is op afspraak te bezoeken.