Deelnemers aan de beurs van LiKraLi op 3 november

Wij hebben voor u een overzicht van een aantal van de deelnemers.

Let op deze lijst word komende dagen nog aangevuld met vele collega’s, oude bekende maar ook een aantal nieuwe  collega’s voor onze beurzen.

Wauw…. ik word echt even stil hiervan. Wat een mooie lijst met mooie mensen. Even slikken want het ontroert me echt dat de beurs de vorm gaat aannemen die ik voor ogen had. Geniet van het voorstellen en kijk maar eens wat een engelen team er zondag voor jullie klaarzit.

Het kan zijn dat door uitzonderlijke omstandigheden iemand niet aanwezig is dan proberen we dit hier zo spoedig mogelijk te vermelden om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Dit zullen niet alle aanwezigen zijn. Maar om u alvast een voorproefje te geven van  wie er zoal zal zijn ons overzicht

( informatie is door de personen zelf aangegeven. Daardoor kan het zijn dat er wat verschil is in de omschrijvingen)

Anita van den Heuvel-Louwers:

medium

Praktijk heel je ziel voor mooie readingen

www.praktijkheeljeziel.nl

 

Dick van Zomeren:

Ik geef weldadige healingen in een heerlijke verbinding met dolfijnen. Ze zijn zowel zacht als krachtig en altijd liefdevol! Soms met een beetje speelsheid. Dingen in de flow brengen. Precies wat bij dolfijnen past! Velen vinden het een unieke belevenis…

 

Dorien van den Eijnden:

Ik zal op de beurs staan met mijn etherische oliën en consulten, handmassages met een spiritueel tintje.

www.facebook.com/EHBO2.0

 

Gerrit Jansen:

Een dag met Numeroloog Gerrit Jansen betekent een hele dag  plezier en vooral genieten. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek los laat. Buiten de glimlach op je gezicht ga je deze beurs naar huis met inzichten over je levensmissie en de daarbij behorende kansen en of valkuilen. Ook over je jaargetal weet Gerrit vanalles te vertellen. Gerrit gaat ook door het hele land om numerologie zijn passie rond te delen. Dus ook deze dag rekenen we op Gerrit.

Gerrit heeft ook een lezing op onze beurs

Henk Eickmans:

 

Ik ben op de beurs aanwezig met mijn behandeltafel waar ik  de mensen een ontspannende klankschalen healing wil laten ervaren. Ik zal  sessies van ongeveer een half uurtje geven.

https://klankschalen-sessie.jimdosite.com/over/

 

Inge Hamers:

 

Inge is ook op de beurs aanwezig.  Zij is een van de nuchtere open mediums die geen blad voor haar mond neemt. In zeer korte tijd weet inge de kern te pakken en je te voorzien van haar waardevolle adviezen. Bij haar kun je terecht voor foto’s lezen en psychometrie. Tevens heeft Inge een van de lezingen op de beurs. Als je al eerder bij beurzen van Likrali bent geweest ben je Inge vast al tegen gekomen.

 

Jolande Delahaye:

Hallo ik ben JolandeDelahaye van INVICTI .

Ik werk met de kracht van het geluid en mijn stemvorken.
Dmv de trilling van het geluid kunnen oude trauma’s en patronen blootgelegd worden.
En ook meteen geheeld, waardoor de geladenheid op oude pijn steeds minder word.
Kom het gewoon eens ervaren wat het met jou kan doen.

In liefde voor jou en mij Jolande xxx

www.invicti-healings.nl

 

Joris  Golstein:

Hoi allemaal,

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Joris Golstein en kom uit zutphen.
De afgelopen jaren heb ik me ontzettend ontplooid en ontwikkeld op het gebied van spiritualiteit/bewustwording.
Mijn fantasie of eigen gedachtes die ik heb bij mensen ben ik gaan verwoorden en gaan schrijven naar de mensen toe op basis van een foto of èèn op èèn consulten.
Maar ook op gebied van kaarten visualiseer ik de mensen die tegenover mij zitten in de afbeeldingen van de kaarten en vertaal mijn gevoel en waarnemingen daarbij.

Ik heb voorheen 16 jaar in de bouw gewerkt en wilde altijd met mensen werken maar nooit geweten als wat….
En nu komen mijn dromen uit!
Ingeschreven bij de KvK en van mijn uit de hand gelopen hobby werk gemaakt!
Daarnaast hou ik van entertainen en schrijf columns over grepen uit het leven of waargebeurde verhalen die ik waarnam tijdens live uitzendingen of sessies.
Volgend jaar een boek uitbrengen omdat ik benaderd ben door een uitgever.
Lekker genieten van het onderweg zijn en zoveel mogelijk mensen erin meenemen en proberen te ondersteunen waar nodig is.
Wil je meer weten kijk dan even op
Www.doemaareffeparanormaal.nl
Of op Facebook pagina “doe maar effe paranormaal”

Veel humor en alles lekker anders doen dan men gewend is!

Joskes winkel:

Voor verkoop van Angel-Touch producten,Vele  kaartensets, en boeken

Voor meer info: www.joskeswinkel.nl

Op afspraak kunt u bij mij terecht voor counseling/coaching, Reiki, prangende levensvragen en een luisterend oor. Waar mogelijk zal ik u op een warme integere wijze helpen bij de situatie die passend is op dat moment.

Keimpe Zwart:

Iemand die recht door zee is, duidelijk en vooral met beide benen op de grond. Keimpe zal u inzichten geven over u  door middel van zijn eigen droomsymbolieken. Vragen over  energieen, hooggevoeligheid en intuitie en  hoe daar mee om te gaan weet hij als geen ander uit te leggen. Nuchter, eerlijk en rechtvaardig zijn drie mooie woorden die Keimpe omschrijven zoals hij is.

http://www.keimpe.be

 

Linda van Soest-Hoitinga:

Denk in problemen en het blijven problemen. Denk je in oplossingen dan komen er oplossingen. Denk in kleine stapjes en je maakt grote sprongen. Durf jij aan de oplossing te denken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Kom gerust langs aan mijn tafel voor een gesprek.

Lieve warme groet, Linda van Soest-Hoitinga

www.lizenda.nl

Louise van berlo:

Mijn naam is Louise van Berlo, in mijn praktijk in Helmond ben ik werkzaam als  hypnose coach, medium, tarotist en reiki-master.

Op de beurs kunt u aan mijn tafel terecht voor een Tarot Reading. Ik werk met het Crowley Toth Tarot en de combinatie van de kaarten en het invoelen van uw energie leiden tot, vaak, verrassende inzichten die u wellicht een stukje verder kunnen helpen op uw eigen unieke levenspad.

De kaarten vertellen u nooit wat u moet doen maar kunnen u wel helpen om inzicht in bepaalde kwesties te krijgen.

Ik hoop u te mogen begroeten aan mijn tafel, u bent van harte welkom.

   www.re-mind.eu    Mail: info@re-mind.eu

 

Marianne Cox:

Ik werk als medium.
Meestal begin ik met psychometrie van de handen, voorwerpen en/ of foto’s.
Al snel kan ik mij dan afstemmen op mijn gidsen. De informatie die ik doorkrijg gaat via voelen, zien
en horen. De informatie is letterlijk of symbolisch. Mijn kracht zit dan in de psychologische informatie:
je kracht en je zwakkere kanten. Voor mij is het belangrijk dat je informatie krijgt waarmee jezelf
verder kunt.

 

 

Marieta weemen:

 

Als Helder Wetend Orakel ben ik gespecialiseerd in Hoogsensitiviteit, Spiritualiteit en Paranormale gaves. U kunt bij mij terecht met al uw vragen.

Ik geef intuïtief antwoord op zielsniveau, van Ziel tot Ziel. Vanuit de Bron, zonder invulling – betekenis – oordeel te geven overzie Ik het leven op aarde. Op de beurs staan de kaarten, mijn pendel en de engelen mij bij.

In mijn praktijk, “de Gouden Reis”, werk ik voor diegene die zich geroepen voelen. We zijn gevestigd op landgoed Bleijenbeek te Afferden. Kom gerust langs. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en laat u inspireren. Bezoek mijn website www.degoudenreis.nl. Bel 06 57557461 of stuur me een vriendschapsverzoek op facebook, messenger of instagram.

Marieta verzorgt ook een lezing op deze beurs nl: Wie ben Ik – Wat ben Ik. Bewust-Zijn. Middels meditatie en oefening bewuster zijn van je IK zijn. Vragen en antwoorden over mens en Ziel zijn.

See you  Liefs Marieta

http://www.degoudenreis.nl/

Marjon Engelen:

hallo lieve mensen,

Op deze beurs kun je bij mij terecht voor o.a. een ( chakra) healing. Ook geef ik openingen/upgrades met de Board of angels of de Board of Knowledge voor ( spirituele) groei en ontwikkeling. Deze zijn zeer krachtig en toch zacht. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website :

www.praktijk-maya.nl

 

 

Mike Gerrits:

De edelsteenhuiskamer van Wij Ik & Jij kenmerkt zich door een open en huiselijke sfeer. Mijn doel is om je welkom te voelen en vanuit intuïtie de juiste edelsteen of mineraal te vinden die op dat moment bij je past. Soms zijn ze mooi en vaak krijg je wat hulp. Mijn werkwijze is om vanuit een spontane open houding en een positief kritische blik je al dat moois te laten ervaren. Voel je welkom en geniet. Deze sfeer zal ik ook op de beurs gaan neerzetten zodat de edelsteenhuiskamer even naar jou toe komt.

https://www.facebook.com/wijikenjij/

 

Monique Hermans van Heavenly Me…..

Kun je wat inzichten gebruiken of nieuwschierig naar wat de kaarten je te vertellen hebben?

schuif dan gezellig bij me aan voor een kort maar krachtig consult.

Mijn aandacht gaat uit naar je mogelijkheden , ook degenen die je zelf nog niet voelt of in beeld hebt.

Niets uit het boekje, maar afgestemd op jouw energie en wat ik jou mee mag geven waarmee je verder kunt.

Op mijn website: www.heavenlyme.nl kun je alvast voorproeven wie ik ben en wat ik zoal doe.

Wellicht dat je in mijn informatieve toppics al wat inspiratie of antwoorden vind.

Ik zie je graag, liefs Monique

www.heavenlyme.nl

 

Nard keuten:

 

Nard is ook op onze beurs aanwezig. Hij is er met ruglezen en gebruikt zijn kleurenleer daar ook nog bij. Hij is een heel kundig man gepassioneerd in zijn werkgebied. Een van de weinige die op deze manier werkt . Hij kan op je rug je hele gezondheid aflezen en dan ook voelen wat je dan nodig hebt om balans te bereiken in je lijf. Hij heeft vele al mogen helpen met zijn kunde. Laat je verrassen .

http://praktijkkeuten.nl/home/#

 

Nellie Meijer:

Nellie kleed onze beurs aan met haar fijne aloe vera producten. Van alles is er te zien en te proberen aan haar tafels. Zij beantwoord graag u vragen en hebt u graag aan eerlijke producten vanuit de natuur.

https://www.facebook.com/natuurlijkfitnellie/

Nicole Lucker:

Mijn naam is Nicole Lucker. Na het volgen van diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen (een overzicht hiervan staat op mijn site) ben ik in 2012 een praktijk gestart in Tegelen (Sta in Balans). Je kunt bij mij terecht voor energetische behandelingen, kind-jongeren, gezins en individuele coaching, familie (tafel) opstellingen, cursussen, workshops en inwijdingen.

Op de beurs bij Likrali ben ik aanwezig met Tafel (Familie) opstellingen. Met individuele tafelopstellingen (met blokjes en poppetjes) en familieopstellingen (groepen) krijg je snel inzicht in de plek die jij inneemt binnen een systeem. Alles waar jij deel van uit maakt is onderdeel van een systeem, je familie, gezin, het werk, een vereniging, school, vriendengroep, of je sociale omgeving. Door systemisch te gaan kijken naar de verhoudingen ten opzichte van een bepaald systeem kom je erachter waar eventuele belemmeringen zitten, waar mogelijke psychische en/of lichamelijke klachten vandaan komen, of waarom je misschien steeds opnieuw terug valt in bepaald gedrag of een bepaald patroon, waardoor je belemmert wordt in je ontwikkeling en groei.

Ben je nieuwsgierig geworden over deze manier van werken met individuele Tafelopstellingen, kom dan naar de beurs.

 

www.sta-in-balans.nl

 

Petroesjka Splint: 

Mijn naam is Petroesjka Splint. In mijn praktijk “weerSPIEGELing” ben je van harte welkom  voor Reading, Healing, Coaching, de cursus Durven, diverse workshops ( zoals numerologie, orakelen, schouwen, healing, runen, tarot etc.) en voor de Heksenopleiding ! Zie voor alle mogelijkheden mijn site: https://www.weerspiegeling-arcen.nl/pwwsplint@mail.com

Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken!

 

Ria Kessels:

Ik ben Ria Kessels, en kom uit Nederweert.
Ik wil jullie graag kennis laten maken met handlezen.

Bij handlezen bestudeer ik o.a. de lijnen en tekens in je hand, je huidpatroon, je handvorm en de vingers. Hierdoor krijg je een beeld van je eigen karakter, behoeftes en verlangen, talenten en je valkuilen. Door jezelf beter te begrijpen geeft het inzicht, waardoor je in staat bent om je gedrag of leefwijze in de gewenste richting te veranderen.

Lijnen zijn energie kanalen, die in verbinding staan met het zenuwstelsel. Bij alle gebeurtenissen, gevoelens, gedachten, prikkels, gezondheid, creativiteit, behoeftes en verlangens, relaties en o.a. communiceren, reageert je zenuwstelsel, en laat dit zien in je handen. Je handen zijn letterlijk een blauwdruk van je persoonlijkheid.

Bij de geboorte is in feite je route kaartje vastgelegd. Dit is de weg die je kan volgen in je leven. Wil je een andere weg bewandelen, dan is het je eigen vrije keuze om de richting te wijzigen. Wanneer jij van koers veranderd, verandert ook de lijn die daar bij hoort in je hand.

Is je interesse gewekt, dan zie ik je graag aan mijn tafel.

Lieve groet,Ria Kessels  Handlezen Nederweert
www.handlezennederweert.nl

Samira Behri:

Ik ben Samira. Middels heldervoelende-en ziende waarnemingen kan ik u antwoord geven op uw vragen.Ook vragen m.b.t. overledenen zijn mogelijk.  Ik gebruik hierbij desgewenst of op verzoek foto’s of voorwerpen. Ook omtrent spirituele en/of emotionele processen kunt u bij mij terecht. Ik sta u graag te woord.

 Sandra Janssen:

 

hallo, ik ben Sandra Janssen en zal op de beurs stoelmassages geven met klankbeleving d.m.v. klankschalen .
Meer informatie kunt U terugvinden op de facebookpagina van Savanna klankbeleving

 

Stefan Gerrits:

De Rustgever

Mijn naam is Stefan Gerrits ook wel genoemd De Rustgever.. Met mijn behandeling ‘De Rustgever’ zorg ik dat je lichaam tot rust komt en je hoofd leeg wordt….. Ook jij kunt weer rust krijgen in je hoofd…. Kom het ervaren op de mooie beurs van Likrali… Mijn website www.derustgever.nl of volg me op Facebook https://www.facebook.com/derustgever/

Vera Borghmans:

Vera is eigenaresse van het bedrijf Via Vera,

Op onze beurs laten zijn zien hoe je aura eruit ziet en daarnaast gaan ze samen met u kijken wat de kleuren u te vertellen hebben. Het word heel uitgebreid aan de hand van de gehele aura om u lijf heen ook uitgemeten hoe de balans is tussen je denken en voelen. Een super mooie methode om inzicht in jezelf te krijgen naast de foto’s die u natuurlijk mee krijgt geeft Vera met al haar kwaliteiten mooie boodschappen mee. In alles word ze enorm gesteund door Frank die haar assisteert met bijna alles.

www.viaveerkracht.nl   Mail: Info @viaveerkracht.nl 

 

Vincent Blom:

Nog een bijzonder medium in ons team. Hij is inmiddels  een bekend medium geworden in onze regio. In december 2018 stond van hem een groot interview in het blad Paravisie. Medium Vincent kan u antwoord geven op uw vragen over de liefde, uw werk, carrière. Tevens is het mogelijk om contact te maken met van uw overleden dierbaren.(mensen / dieren)

Wij hebben voor u een overzicht van een aantal van de deelnemers.

Wauw…. ik word echt even stil hiervan. Wat een mooie lijst met mooie mensen. Even slikken want het ontroert me echt dat de beurs de vorm gaat aannemen die ik voor ogen had. Geniet van het voorstellen en kijk maar eens wat een engelen team er zondag voor jullie klaarzit.

Het kan zijn dat door uitzonderlijke omstandigheden iemand niet aanwezig is dan proberen we dit hier zo spoedig mogelijk te vermelden om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Dit zullen niet alle aanwezigen zijn. Maar om u alvast een voorproefje te geven van  wie er zoal zal zijn ons overzicht

( informatie is door de personen zelf aangegeven. Daardoor kan het zijn dat er wat verschil is in de omschrijvingen)