Deelnemers aan de beurs van LiKraLi De Witte in Tegelen

Wij hebben voor u een overzicht van een aantal van de deelnemers.

Het kan zijn dat door uitzonderlijke omstandigheden iemand niet aanwezig is dan proberen we dit hier zo spoedig mogelijk te vermelden om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Dit zullen niet alle aanwezigen zijn. Maar om u alvast een voorproefje te geven van  wie er zoal zal zijn ons overzicht

( informatie is door de personen zelf aangegeven. Daardoor kan het zijn dat er wat verschil is in de omschrijvingen)

Annie Stultjens:

Tarotkaarten legging met engelenkaarten, tenen lezen, foto, voorwerpen

Annie bekend van Stichting  lovely light is er deze beurs ook weer bij. zij zet haar spirituele gaves al jaren in om een schooltje dat in Pakinstan de kinderen de kans geven om onderwijs te krijgen. Met hart en ziel zet Annie alles in om ook daadwerkelijk ter plekke alles te organiseren. http://www.lovelylight.nl/

 

Corry Verstappen:

Corry werkt als medium op onze beurs.

www.medium-corry.nl

 

Jacco de massagekoning:

Jacco zal stoel massages geven van ongeveer 20 minuten heerlijk even ontspannen op een hoog niveau. De spieren even los laten maken waardoor je ontspannen verder kunt.

Jeannet LeNoble-Holmer:

Jeannet zal bij ons weer aanwezig zijn en dat is super leuk want ze kan van alles lezen vanuit je handen. de meeste kennen wel termen als de levenslijn of dergelijke maar waar zit die nu precies en wat zegt dat dan??  Jeannet kan dat je dat allemaal in een consult laten zien en vertellen hoe het er dan voor jou uit ziet.

https://www.jeannetlenobleholmer.nl/

 

Jolande Delahaye:

Ik ben Jolande Delahaye en werk vanuit mijn praktijk Invicti voor energetische healingen.
Hier werk ik vooral vanuit mijn gevoel en vanuit de krachten van  het universum.
Er ontstaat daardoor ruimte voor u om naar het IK BEN.. te komen.
Ik ondersteun daar waar nodig is dmv geluid en aanraking.
Ik ben healing-arts coach, ben ingewijd in de reiki methode.
Sound-therapie is een krachtig instrument om het lichaam te ondersteunen bij herstel.
Maar ook helpt het bij het opruimen van de energetische lasten die we dragen door trauma’s en opgelegde patronen.
 In liefde voor jou en mij Jolande xxx
Jose van der Wouw:
Jose werkt op deze beurs met haar zelfgemaakte kaartenset. Deze bestaan uit haar eigen tekeningen met haar zelfgemaakte gedichten en / of teksten.  Ze heeft haar eigen praktijk ook op het lichtgarnizoen, en bied vele verschillende mogelijkheden aan.

Keimpe Zwart:

Een parel onder de mediums . Iemand die recht door zee is, duidelijk en vooral met beide benen op de grond. Keimpe zal u inzichten geven over u  door middel van zijn eigen droomsymbolieken. Vragen over  energieen, hooggevoeligheid en intuitie en  hoe daar mee om te gaan weet hij als geen ander uit te leggen. Nuchter, eerlijk en rechtvaardig zijn drie mooie woorden die Keimpe omschrijven zoals hij is.

Keimpe verzorgt ook een van de lezingen op onze beurs.

http://www.keimpe.be

 

Mike Gerrits:

De edelsteenhuiskamer van Wij Ik & Jij kenmerkt zich door een open en huiselijke sfeer. Mijn doel is om je welkom te voelen en vanuit intuïtie de juiste edelsteen of mineraal te vinden die op dat moment bij je past. Soms zijn ze mooi en vaak krijg je wat hulp. Mijn werkwijze is om vanuit een spontane open houding en een positief kritische blik je al dat moois te laten ervaren. Voel je welkom en geniet. Deze sfeer zal ik ook op de beurs gaan neerzetten zodat de edelsteenhuiskamer even naar jou toe komt.

https://www.facebook.com/wijikenjij/

 

Miranda Hermans:

Bij Miranda Hermans van Praktijk de witte lelie kunt u op de beurs kennis maken met diverse behandelmethodes zoals reiki,  access bars en oorkaars massage, verder kun je vragen stellen over lijfkracht-herstel, en de overige diensten die ze aanbied.

 

 

Nellie Meijer:

Nellie kleed onze beurs aan met haar fijne aloe vera producten. Vanalles is er te zien en te proberen aan haar tafels. Zij beantwoord graag u vragen en hebt u graag aan eerlijke producten vanuit de natuur.

https://www.facebook.com/natuurlijkfitnellie/

Nicole Lucker:

Mijn naam is nicole Lucker. Ik heb sinds 2012 een eigen praktijk in Tegelen (Sta in Balans) waar ik naast Reiki cursussen en energetische behandelingen zoals Reiki, Magnetiseren, Energetisch opereren, Access Bars behandelingen, ook Familie en Tafel opstellingen doe. Op de beurs bij Likrali ben ik aanwezig met Tafel (Familie) opstellingen, waarbij je jouw systeem van herkomst gaat opstellen met blokjes. Hierdoor wordt op een snelle en eenvoudige manier zichtbaar waar de oorsprong ligt van bepaalde gebruiken, overtuigingen, rituelen of emoties die jou maken tot de persoon die je bent.
Door je hiervan bewust te worden en zichtbaar te maken in een opstelling kun je steeds terugkerende patronen doorbreken en loslaten, waardoor lichaam en geest kan helen.

Ben je nieuwsgierig geworden over deze manier van werken met familieopstellingen en wil je graag weten wat jouw systeem van herkomst je te vertellen heeft, kom dan naar de beurs .

www.sta-in-balans.nl

 

Vera Borghmans:

 aura en chakra fotografie:

Vera  is de eigenaresse van het bedrijf via veerkracht. Op onze beurs zal Vera en frank je aura in beeld brengen. Zij laten je zien hoe je aura zich om je heen vormt en hoe je chakra’s open staan. Erg leerzaam en inzichtgevend en voor de spirituele beurzen nog niet zo heel bekend.

info@viaveerkracht.nl  www.viaveerkracht.nl

Vincent Blom:

Nog een bijzonder medium in ons team. Hij is inmiddels  een bekend medium geworden in onze regio. In december 2018 stond van hem een groot interview in het blad Paravisie. Je kunt bij hem een kennismakingsconsult nemen. Heb je vragen voor je zelf of wil je misschien wat weten over iemand die overleden is? Dat kan allemaal. Vincent is doof en hij geeft zijn consult via schrift op zijn laptop. Je krijgt later de tekst naar je emailadres gestuurd.

Wil je meer informatie kijk dan op zijn website   www.vincentblom.com

En dit zijn uiteraard niet alle personen die aanwezig zullen zijn. Maar de overige mag je zelf komen ontdekken op onze mooie kleinschalige beurs.

 

Het aftellen kan beginnen!!!