Deelnemers aan de beurs van LiKraLi op 19 Januari

Wij hebben voor u een overzicht van een aantal van de deelnemers.

Let op deze lijst word komende dagen nog aangevuld met vele collega’s, oude bekende maar ook een aantal nieuwe  collega’s voor onze beurzen.

Wauw…. ik word echt even stil hiervan. Wat een mooie lijst met mooie mensen. Even slikken want het ontroert me echt dat de beurs de vorm gaat aannemen die ik voor ogen had. Geniet van het voorstellen en kijk maar eens wat een engelen team er zondag voor jullie klaarzit.

Het kan zijn dat door uitzonderlijke omstandigheden iemand niet aanwezig is dan proberen we dit hier zo spoedig mogelijk te vermelden om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Dit zullen niet alle aanwezigen zijn. Maar om u alvast een voorproefje te geven van  wie er zoal zal zijn ons overzicht

( informatie is door de personen zelf aangegeven. Daardoor kan het zijn dat er wat verschil is in de omschrijvingen)

Dorien van den Eijnden:

Ik zal op de beurs staan met mijn etherische oliën en consulten, handmassages met een spiritueel tintje.

www.facebook.com/EHBO2.0

 

 

Inge Hamers:

 

Inge is ook op de beurs aanwezig.  Zij is een van de nuchtere open mediums die geen blad voor haar mond neemt. In zeer korte tijd weet inge de kern te pakken en je te voorzien van haar waardevolle adviezen. Bij haar kun je terecht voor foto’s lezen en psychometrie. Tevens heeft Inge een van de lezingen op de beurs. Als je al eerder bij beurzen van Likrali bent geweest ben je Inge vast al tegen gekomen.

 

Jolande Delahaye:

Hallo ik ben JolandeDelahaye van INVICTI .

Ik werk met de kracht van het geluid en mijn stemvorken.
Dmv de trilling van het geluid kunnen oude trauma’s en patronen blootgelegd worden.
En ook meteen geheeld, waardoor de geladenheid op oude pijn steeds minder word.
Kom het gewoon eens ervaren wat het met jou kan doen.

In liefde voor jou en mij Jolande xxx

www.invicti-healings.nl

Keimpe Zwart:

Iemand die recht door zee is, duidelijk en vooral met beide benen op de grond. Keimpe zal u inzichten geven over u  door middel van zijn eigen droomsymbolieken. Vragen over  energieen, hooggevoeligheid en intuitie en  hoe daar mee om te gaan weet hij als geen ander uit te leggen. Nuchter, eerlijk en rechtvaardig zijn drie mooie woorden die Keimpe omschrijven zoals hij is.

http://www.keimpe.be

Marieta weemen:

 

Als Helder Wetend Orakel ben ik gespecialiseerd in Hoogsensitiviteit, Spiritualiteit en Paranormale gaves. U kunt bij mij terecht met al uw vragen.

Ik geef intuïtief antwoord op zielsniveau, van Ziel tot Ziel. Vanuit de Bron, zonder invulling – betekenis – oordeel te geven overzie Ik het leven op aarde. Op de beurs staan de kaarten, mijn pendel en de engelen mij bij.

In mijn praktijk, “de Gouden Reis”, werk ik voor diegene die zich geroepen voelen. We zijn gevestigd op landgoed Bleijenbeek te Afferden. Kom gerust langs. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en laat u inspireren. Bezoek mijn website www.degoudenreis.nl. Bel 06 57557461 of stuur me een vriendschapsverzoek op facebook, messenger of instagram.

Marieta verzorgt ook een lezing op deze beurs nl: Wie ben Ik – Wat ben Ik. Bewust-Zijn. Middels meditatie en oefening bewuster zijn van je IK zijn. Vragen en antwoorden over mens en Ziel zijn.

See you  Liefs Marieta

http://www.degoudenreis.nl/

 

Mike Gerrits:

De edelsteenhuiskamer van Wij Ik & Jij kenmerkt zich door een open en huiselijke sfeer. Mijn doel is om je welkom te voelen en vanuit intuïtie de juiste edelsteen of mineraal te vinden die op dat moment bij je past. Soms zijn ze mooi en vaak krijg je wat hulp. Mijn werkwijze is om vanuit een spontane open houding en een positief kritische blik je al dat moois te laten ervaren. Voel je welkom en geniet. Deze sfeer zal ik ook op de beurs gaan neerzetten zodat de edelsteenhuiskamer even naar jou toe komt.

https://www.facebook.com/wijikenjij/

 

Nard keuten:

 

Nard is ook op onze beurs aanwezig. Hij is er met ruglezen en gebruikt zijn kleurenleer daar ook nog bij. Hij is een heel kundig man gepassioneerd in zijn werkgebied. Een van de weinige die op deze manier werkt . Hij kan op je rug je hele gezondheid aflezen en dan ook voelen wat je dan nodig hebt om balans te bereiken in je lijf. Hij heeft vele al mogen helpen met zijn kunde. Laat je verrassen .

http://praktijkkeuten.nl/home/#

 

Nellie Meijer:

Nellie kleed onze beurs aan met haar fijne aloe vera producten. Van alles is er te zien en te proberen aan haar tafels. Zij beantwoord graag u vragen en hebt u graag aan eerlijke producten vanuit de natuur.

https://www.facebook.com/natuurlijkfitnellie/

Nicole Lucker:

Mijn naam is Nicole Lucker. Na het volgen van diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen (een overzicht hiervan staat op mijn site) ben ik in 2012 een praktijk gestart in Tegelen (Sta in Balans). Je kunt bij mij terecht voor energetische behandelingen, kind-jongeren, gezins en individuele coaching, familie (tafel) opstellingen, cursussen, workshops en inwijdingen.

Op de beurs bij Likrali ben ik aanwezig met Tafel (Familie) opstellingen. Met individuele tafelopstellingen (met blokjes en poppetjes) en familieopstellingen (groepen) krijg je snel inzicht in de plek die jij inneemt binnen een systeem. Alles waar jij deel van uit maakt is onderdeel van een systeem, je familie, gezin, het werk, een vereniging, school, vriendengroep, of je sociale omgeving. Door systemisch te gaan kijken naar de verhoudingen ten opzichte van een bepaald systeem kom je erachter waar eventuele belemmeringen zitten, waar mogelijke psychische en/of lichamelijke klachten vandaan komen, of waarom je misschien steeds opnieuw terug valt in bepaald gedrag of een bepaald patroon, waardoor je belemmert wordt in je ontwikkeling en groei.

Ben je nieuwsgierig geworden over deze manier van werken met individuele Tafelopstellingen, kom dan naar de beurs.

 

www.sta-in-balans.nl

Vera Borghmans:

Vera is eigenaresse van het bedrijf Via Vera,

Op onze beurs laten zijn zien hoe je aura eruit ziet en daarnaast gaan ze samen met u kijken wat de kleuren u te vertellen hebben. Het word heel uitgebreid aan de hand van de gehele aura om u lijf heen ook uitgemeten hoe de balans is tussen je denken en voelen. Een super mooie methode om inzicht in jezelf te krijgen naast de foto’s die u natuurlijk mee krijgt geeft Vera met al haar kwaliteiten mooie boodschappen mee. In alles word ze enorm gesteund door Frank die haar assisteert met bijna alles.

www.viaveerkracht.nl   Mail: Info @viaveerkracht.nl 

 

Vincent Blom:

Nog een bijzonder medium in ons team. Hij is inmiddels  een bekend medium geworden in onze regio. In december 2018 stond van hem een groot interview in het blad Paravisie. Medium Vincent kan u antwoord geven op uw vragen over de liefde, uw werk, carrière. Tevens is het mogelijk om contact te maken met van uw overleden dierbaren.(mensen / dieren)