Deelnemers aan de beurs van LiKraLi op 14 april in De Witte Hoeve Venray

Wij hebben voor u een overzicht van een aantal van de deelnemers.

Wauw…. ik word echt even stil hiervan. Wat een mooie lijst met mooie mensen. Even slikken want het ontroert me echt dat de beurs de vorm gaat aannemen die ik voor ogen had. Geniet van het voorstellen en kijk maar eens wat een engelen team er zondag voor jullie klaarzit.

Het kan zijn dat door uitzonderlijke omstandigheden iemand niet aanwezig is dan proberen we dit hier zo spoedig mogelijk te vermelden om mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Dit zullen niet alle aanwezigen zijn. Maar om u alvast een voorproefje te geven van  wie er zoal zal zijn ons overzicht

( informatie is door de personen zelf aangegeven. Daardoor kan het zijn dat er wat verschil is in de omschrijvingen)

Anita van den Heuvel-Louwers:

medium

Praktijk heel je ziel voor mooie readingen www.praktijkheeljeziel.nl

Annie Stultjens:

 

Tarotkaarten legging met engelenkaarten, tenen lezen, foto, voorwerpen

Annie bekend van Stichting  lovely light is er deze beurs ook weer bij. zij zet haar spirituele gaves al jaren in om een schooltje dat in Pakinstan de kinderen de kans geven om onderwijs te krijgen. Met hart en ziel zet Annie alles in om ook daadwerkelijk ter plekke alles te organiseren. http://www.lovelylight.nl/

Ardie Hendriks:

Ik ben ardie Hendriks/clevis , Wonend in Horst

Ontspannings /energetisch masseur
Ik teken mandala’s, schrijf gedichten en maak bloemarrangementen met een betekenis, voor afscheid van mens of dier

Tijdens mijn proces had ik het gevoel gekregen op een andere manier te gaan werken, dit doe ik nu door o.a.
-Het geven van ontspannings /energetisch massages.
– Creatief uiten door te schrijven, tekenen en het
maken van bloemarrangementen- vanuit het gevoel.

Als afscheid bijzonder mag zijn!

Van oorsprong ben ik bloemist maar merkte dat ik dit vak op een andere manier tot uiting wilde brengen. Ik maak nu samen met Marleen steegs (all seasons) afscheids arrangementen voor mens en dier vanuit het hart. Een arrangement dat tot stand komt na een gesprek met nabestaande wij komen hiervoor naar u toe. We voelen mee wat de passie van de overledene was zijn karakter, wat hij voor de nabestaande betekende welk gevoel de nabestaande mee willen geven, tot uiting willen brengen in het arrangement. Vanuit ons gevoel een stuk creëren dat het hart raakt, de liefde voor de overledene, mens of dier weerspiegeld.

Ik teken geboortemandala’s waar je een uitgebreide beschrijving van de betekenis van de getekende symbolen en gebruikte kleuren ervan mee krijgt.

En geef Cursus mandala tekenen, waar het niet gaat om de perfecte tekening maar een tekening die vanuit jou gevoel komt.
Iedereen kan tekenen laat verwachtingen los alles wat je tekent is goed. De mandala geeft je inzicht, rust, en stilte in je hoofd tijdens het maken ervan.

Je leert tijdens de cursus verschillende mogelijkheden van mandala tekenen.

Verder kan je bij mij terecht voor een workshop intuïtief mandala tekenen.

Ik geef massages, Toch-life massage een hele zachte massage gegeven vanuit het gevoel, mijn intuitie.
Door de herhalende zachte massage grepen die bij iedere massage anders kunnen zijn, wordt je uitgenodigd de diepte in te gaan. 1,5 uur pure ontspanning alles loslaten niets hoeft, je mag even alles laten gaan, enkel genieten.

Juist door deze zachtheid is deze massage voor iedereen geschikt.
Ben jij ook gekwetst in je vrouw zijn dan is dit een massage die je weer het vertrouwen geeft, dat het ook anders kan zijn, en je daar een stukje vrijheid in jezelf mee terug krijgt. Ik begeleid je hier in om dit op jou tempo te doen, ik voel met je mee, en samen kijken we dan wat voor jou op dit moment mag en kan, de mogelijkheid aanreiken je weer vrij te gaan voelen, van je eigen lichaam te gaan houden, en kunnen genieten van deze heerlijke massage.

Ik ben gevestigd in het lichtgarnizoen
garnizoensweg 3 te Blerick/Venlo Kamer 2.22
Voor contact: telefoon: 06-50227265
e-mail: ardies.touch@gmail.com

 

Bert Korsten:

Helderziende en spirituele adviezen voor iedereen die antwoorden zoekt op het gebied van relaties/ werk/ zingeving /of omgaan met ziektes/ rouwverwerking of andere vragen.

www.debiechtstoeltweepuntnul.nl

 

Betty Heideman:

Betty Maria geeft unieke veder readingen, heeft u een vraag of relatie, werk, familie, dieren, d.m.v. de veder reading geef ik u inzicht en help ik u bij uw AL weten te komen.

Tevens verkoop unieke tinnen broches / pins van totemdieren, chinese dierenriem en overige dieren; en mooie engelen cadeau artikelen.

www.pawsofsilence.eu / www.bmh-begin.com

Catharina Labs:

Wie kent haar niet. Vooral in zuid-limburg een begrip dus leuk haar nu ook in midden limburg tegen te komen. Shayna  of catharina, zij is een medium eerlijk, direct en neemt geen blad voor haar mond. Ze weet direct door te dringen naar de kern van situaties. Catharina geeft m 17.00 uur ook nog onze afsluitende bloemenlezing.

 

Christel pelzer:

Mijn naam is Christel Pelzer en woon in Baarlo. Ik mag mensen helpen d.m.v. magnetiseren /energetisch werken. Deze gave, die ik heb mogen ontvangen vanaf mijn geboorte, gebruik ik d.m.v. handopleggingen en krijg ik inzichten tijdens uw behandeling.

Dick van Zomeren:

Ik geef weldadige healingen in een heerlijke verbinding met dolfijnen. Ze zijn zowel zacht als krachtig en altijd liefdevol! Soms met een beetje speelsheid. Dingen in de flow brengen. Precies wat bij dolfijnen past! Velen vinden het een unieke belevenis…

Do Lemette: 

Do komt op onze beurs water lezen. Ja hoor u leest het goed water lezen. Men brengt de energie in aan het water door er bv een hand doorheen te halen en Do geeft dan de energie aan u bloot die u achter laat in het water. Do is onze oudste deelnemer en door het hele land er bekend. We zijn dan ook enorm blij dat we hem aan u voor mogen stellen. Het is een van de vele disciplines in het spiritueel werken die Do beheerst.

 

Dorien van den Eijnden:

Ik zal op de beurs staan met mijn etherische oliën en consulten, handmassages met een spiritueel tintje….. en ze geeft om 13.00 uur een lezing over de werking van de oliën.

www.facebook.com/EHBO2.0

Dorothe Albers : Indhira

Indhira maakt enorm mooie portretten van onze dierbare overledenen.  Zij is echt een kei op haar vakgebied en zoals je wel zult ervaren op de beurs is zij de enigste die een uitzondering heeft op de consultprijs. Dit is nl gezien de intensiviteit van haar vakgebied niet rieeel als we dit voor 15,00 euro aanbieden. We hopen dat u zelf zult ervaren waarom we dit zo besloten hebben.

www.indhira.nl  mailadres: info@indhira.nl

Fanny Urristi :

Fanny is ook een medium. Zij heeft bij mij de opleiding tot mediumschap gedaan in Naarden.  Fanny kenmerkt zich door haar liefdevolle zachte benadering. Dit is ook wat ze op onze beurs gaat doen. Het contact leggen met onze dierbare overledenen.   En zo je nog even het moment te geven samen te kunnen zijn.

www.back2harmony.nl

 

Gerrit Jansen:

Een dag met Numeroloog Gerrit Jansen betekent een hele dag  plezier en vooral genieten. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek los laat. Buiten de glimlach op je gezicht ga je deze beurs naar huis met inzichten over je levensmissie en de daarbij behorende kansen en of valkuilen. Ook over je jaargetal weet Gerrit vanalles te vertellen. Gerrit gaat ook door het hele land om numerologie zijn passie rond te delen. Dus ook deze dag rekenen we op Gerrit.

 

Henk Eickmans

:

Ik ben op de beurs aanwezig met mijn behandeltafel waar ik  de mensen een ontspannende klankschalen healing wil laten ervaren. Ik zal  sessies van ongeveer een half uurtje geven.

https://klankschalen-sessie.jimdosite.com/over/

Inge Hamers:

Inge is ook op de beurs aanwezig.  Zij is een van de nuchtere open mediums die geen blad voor haar mond neemt. In zeer korte tijd weet inge de kern te pakken en je te voorzien van haar waardevolle adviezen. Bij haar kun je terecht voor foto’s lezen en psychometrie. Tevens heeft Inge een van de lezingen op de beurs. Als je al eerder bij beurzen van Likrali bent geweest ben je Inge vast al tegen gekomen.

 

Jolande Delahaye:

Ik ben Jolande Delahaye en werk vanuit mijn praktijk Invicti voor energetische healingen.
Hier werk ik vooral vanuit mijn gevoel en vanuit de krachten van  het universum.
Er ontstaat daardoor ruimte voor u om naar het IK BEN.. te komen.
Ik ondersteun daar waar nodig is dmv geluid en aanraking.
Ik ben healing-arts coach, ben ingewijd in de reiki methode.
Sound-therapie is een krachtig instrument om het lichaam te ondersteunen bij herstel.
Maar ook helpt het bij het opruimen van de energetische lasten die we dragen door trauma’s en opgelegde patronen.
In liefde voor jou en mij Jolande xxx
Jose van der Wouw:
Jose werkt op deze beurs met haar zelfgemaakte kaartenset. Deze bestaan uit haar eigen tekeningen met haar zelfgemaakte gedichten en / of teksten.  Ze heeft haar eigen praktijk ook op het lichtgarnizoen, en bied vele verschillende mogelijkheden aan.

 

Joskes winkel:

Voor verkoop van Angel-Touch producten, diverse kaartensets, en boeken

Voor meer info: www.joskeswinkel.nl

Op afspraak kunt u bij mij terecht voor counseling/coaching, Reiki, prangende levensvragen en een luisterend oor. Waar mogelijk zal ik u op een warme integere wijze helpen bij de situatie die passend is op dat moment.

 

Keimpe Zwart:

Een parel onder de mediums . Iemand die recht door zee is, duidelijk en vooral met beide benen op de grond. Keimpe zal u inzichten geven over u  door middel van zijn eigen droomsymbolieken. Vragen over  energieen, hooggevoeligheid en intuitie en  hoe daar mee om te gaan weet hij als geen ander uit te leggen. Nuchter, eerlijk en rechtvaardig zijn drie mooie woorden die Keimpe omschrijven zoals hij is.

Keimpe verzorgt ook een van de lezingen op onze beurs.

http://www.keimpe.be

 

Linda van Soest-Hoitinga:

Bij praktijk Lizenda ben je op het juiste adres voor een oplossingsgericht coaching gesprek en/of mediumschap. De oplossing zit hem altijd in jezelf en daar wil ik je graag bij helpen.

Lieve warme groet, Linda van Soest-Hoitinga

www.linzenda.nl

 

Marieta weemen:

 

Als “Teacher of Consciousness” and “Bringer of Light” geeft ik inzicht en antwoord op al uw levensvragen. Mijn specialiteiten zijn het geven van inzichten en helderheid, het activeren van het individuele en het collectieve Bewust-Zijn op het gebied van Spiritualiteit, Paranormale gaves en Hoogsensitiviteit. Ik geef u een doorkijk in- en naar uw leven. Hoe ziet uw Werkelijkheid er uit? En wat als u uw werkelijkheid Bewust eens vanaf een andere kant bekijkt?

Het leven is simpel en eenvoudig.   See You There  Liefs Marieta

http://www.degoudenreis.nl/

 

Mark Mills:

Ik ben Mark Mills van Aya Indigo. Ik ben een schaduw/lichtwerker met een sterke connectie met moedernatuur, mijn voorouders en mij gidsen in de spirit wereld. Zowel in mijn leven als mijn werk staan integriteit, vertrouwen, respect, liefde en compassie altijd centraal.
Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend. Ik bekijk het leven van een holistisch en sjamanistisch perspectief. Ik geef readings, energetische behandelingen, leg kaarten en reinig huizen van negatieve energie. Ik geef ook coaching op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en organiseer en begeleid Masterplant ceremonies hier in Nederland en in Peru.

Website: www.ayaindigo.com e-mailadres: info@ayaindigo.com

 

 

Mike Gerrits:

De edelsteenhuiskamer van Wij Ik & Jij kenmerkt zich door een open en huiselijke sfeer. Mijn doel is om je welkom te voelen en vanuit intuïtie de juiste edelsteen of mineraal te vinden die op dat moment bij je past. Soms zijn ze mooi en vaak krijg je wat hulp. Mijn werkwijze is om vanuit een spontane open houding en een positief kritische blik je al dat moois te laten ervaren. Voel je welkom en geniet. Deze sfeer zal ik ook op de beurs gaan neerzetten zodat de edelsteenhuiskamer even naar jou toe komt.

https://www.facebook.com/wijikenjij/

Monique Hermans van Heavenly Me…..

Op zoek naar antwoorden of benieuwd naar een kaartlegging die niet volgens het boekje gaat maar , zoals ik alles doe, puur intuitief en afgestemd op jou? Ik help je graag bij al je levensvragen, wellicht kan ik pijn of klachten verminderen door een healing of je rust laten ervaren en je hierbij tips geven hoe deze zelf te gaan ervaren. Alle antwoorden liggen nl bij onzself. Bij mij vind je geen prijskaartje maar mag je zelf gaan voelen wat deze ervaring je waard was, en deel je net als mij, vanuit je hart. Een bijdrage naar eigen inzicht dus.

www.heavenlyme.nl

Nard keuten:

Nard is ook op onze beurs aanwezig. Hij is er met ruglezen en gebruikt zijn kleuren leer daar ook nog bij. Hij is een heel kundig man gepassioneerd in zijn werkgebied. Een van de weinige die op deze manier werkt . Hij kan op je rug je hele gezondheid aflezen en dan ook voelen wat je dan nodig hebt om balans te bereiken in je lijf. Hij heeft vele al mogen helpen met zijn kunde. Laat je verrassen . Nard geeft om 15.00 uur ook een lezing . Dan kun je eens gaan proeven hoe het werkt. Dit is echt iets waarover je uren kan kletsen maar ervaren is beter.

http://praktijkkeuten.nl/home/#

Nellie Meijer:

Nellie kleed onze beurs aan met haar fijne aloe vera producten. Vanalles is er te zien en te proberen aan haar tafels. Zij beantwoord graag u vragen en hebt u graag aan eerlijke producten vanuit de natuur.

https://www.facebook.com/natuurlijkfitnellie/

Nicole Lucker:

Mijn naam is nicole Lucker. Ik heb sinds 2012 een eigen praktijk in Tegelen (Sta in Balans) waar ik naast Reiki cursussen en energetische behandelingen zoals Reiki, Magnetiseren, Energetisch opereren, Access Bars behandelingen, ook Familie en Tafel opstellingen doe. Op de beurs bij Likrali ben ik aanwezig met Tafel (Familie) opstellingen, waarbij je jouw systeem van herkomst gaat opstellen met blokjes. Hierdoor wordt op een snelle en eenvoudige manier zichtbaar waar de oorsprong ligt van bepaalde gebruiken, overtuigingen, rituelen of emoties die jou maken tot de persoon die je bent.
Door je hiervan bewust te worden en zichtbaar te maken in een opstelling kun je steeds terugkerende patronen doorbreken en loslaten, waardoor lichaam en geest kan helen.

Ben je nieuwsgierig geworden over deze manier van werken met familieopstellingen en wil je graag weten wat jouw systeem van herkomst je te vertellen heeft, kom dan naar de beurs op zondag 14 april bij Likrali in Venray.

www.sta-in-balans.nl

Petroesjka Splint: 

Mijn naam is Petroesjka Splint. In mijn praktijk “weerSPIEGELing” ben je van harte welkom  voor Reading, Healing, Coaching, de cursus Durven, diverse workshops ( zoals numerologie, orakelen, schouwen, healing, runen, tarot etc.) en voor de Heksenopleiding ! Zie voor alle mogelijkheden mijn site: https://www.weerspiegeling-arcen.nl/pwwsplint@mail.com

Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken!

 

Piet van Duyn:
Medium Piet
helderziende waarnemingen
foto lezen
magnetiseren
opheffen van blokkade,s
energetische massage
Stefan Gerrits:

Van : NaMaste Beegden

Met de behandeling “de rustgever “welke op de beurs voor een beurstarief ervaren kan worden kom je weer helemaal bij jezelf. Je lichaam voelt weer ontspannen en je hoofd is weer leeg… Hiernaast geef ik in onze praktijk ook ontspanningsmassages om eens heerlijk tot rust te komen en Touch of Matrix behandelingen, dit is een behandelmethode/bewustwordings methodiek waarmee elke klacht is aan te pakken. Een pijntje in de schouder, een allergie of zelfs trauma’s kunnen hiermee in een paar behandelingen volledig worden opgelost..

Groetjes Stefan

Vincent Blom:

Nog een bijzonder medium in ons team. Hij is inmiddels  een bekend medium geworden in onze regio. In december 2018 stond van hem een groot interview in het blad Paravisie. Je kunt bij hem een kennismakingsconsult nemen. Heb je vragen voor je zelf of wil je misschien wat weten over iemand die overleden is? Dat kan allemaal. Vincent is doof en hij geeft zijn consult via schrift op zijn laptop. Je krijgt later de tekst naar je emailadres gestuurd.

Wil je meer informatie kijk dan op zijn website   www.vincentblom.com

 

Er zijn nog vele anderen. Om te ontdekken wie er zijn word je uitgenodigd om zelf te komen kijken op 14 april. We zijn  in totaal met  ongeveer 50 personen om er voor u een fijne dag van te maken.

Het aftellen kan beginnen!!!