Tekstvak:

Volg je hart, want dat klopt.

Likrali

Nieuwsbrief 1

 

Nieuwsbrief LiKraLi

Voor je ligt de eerste nieuwsbrief van LiKraLi.

Super dat je deze even wilt lezen.

De website is nu bijna helemaal compleet maar blijft in ontwikkeling.

Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan het orakel en aan het fotoboek.

Natuurlijk sta ik altijd open voor aanpassingen / feedback over de site dus hou je vooral niet in.

Verder wil ik aangeven dat LiKraLi eigenlijk een zaadje is wat ik nu mag gaan water geven, liefde en voeding en hoop ik dat het mag gaan groeien. Maar zoals ieder plantje zijn er ook externe factoren nodig om te groeien en bloeien. Ik hoop van harte dat jij een externe factor wil zijn, worden en of blijven om het zaadje groot te laten worden. En hoe groot het plantje ook groeit zal de toekomst uitwijzen.

 

 

Wat is er tot op heden allemaal aan nieuws te vermelden!

* Op 29 en 30 augustus ben ik te vinden op het Spiriosa festival in Schinnen. Een twee daags festival met van alles op spiritueel gebied echt een top evenement. Ook daar zal ik een aantal lezingen verzorgen en workshops. Echt super tof!! (zie ook op de site bij linken pagina).

* Op 2 september start de ontwikkelingscursus. Hiervoor kun je jezelf opgeven via de mail. Stuur me even een bericht en ik stuur je een inschrijfformulier toe. Eens per 14 dagen en dan 10 keer in totaal (bij voldoende deelname). 

* Op 9 september start de ontmoetingsgroep om de week, Eens per veertien dagen 10 keer in totaal. Bij deze groep gaat het vooral om het  "kletsen op niveau"  zeg ik dan altijd. Het delen van tips en trucs, het delen van ervaringen om elkaar verder te helpen staat hierbij centraal. Zie het als een gezellig koffie uurtje met gelijkgestemden. Ook hiervoor geldt aanmelden via de mail. u ontvangt dan de info.

 

Voor meer informatie over een activiteit zie mijn  site: www.likrali.com                                             Bij agenda klik je op de datum en de info komt tevoorschijn zoals: adres, tijd en prijs.

Ik wil op deze manier iedereen bereiken die dat graag wil, als je op de hoogte wil worden gehouden van de aanstaande activiteiten en ontwikkelingen zend even een bericht naar onderstaand mailadres.

 

groetjes Leonie Gerrits

LiKraLi

www.likrali.com

leoniegerrits@likrali.com